Verkopen zit in ons bloed

Het verkopen van vastgoed vraagt heel wat kennis. Kennis van de markt, regio, wetgeving, … maar vooral ook mensenkennis. Empathie. Bij Vastgoed Zebra zijn we op zoek naar die klik. We doen het voor jou. Want een perfecte verstandhouding tussen verkoper en bemiddelaar is de ideale basis voor een vlotte verkoop.  

Kennis van jouw regio

Aan de hand van een plaatsbezoek verzamelen wij alle nodige informatie om een deskundig schattingsverslag op te maken. Wij houden rekening met vergelijkingspunten, oppervlakte, ligging, oriëntatie, vetustiteit,… en uiteraard onze kennis van je regio.

Nadien lichten wij het schattingsverslag mondeling toe en helpen wij je graag verder met al je vragen, ook dit hoort bij onze service.

Verkopen in 1 – 2 - 3 - 4

1

Gratis schatting: een vlotte verkoop begint met een correcte inschatting van de verkoopprijs.

Arrow right

2

In the spotlight: We geven jouw pand alle kansen om te schitteren en maken een juridisch dossier op. Tijdens deze fase blijf je 100% betrokken.

Arrow right

3

Beestige bezoeken: Tijdens de bezoeken willen we dat potentiële kopers écht wild worden van jouw pand. Onze gezamenlijke prooi? Een optimale prijs bekomen.

Arrow right

4

Verkocht!? Missie geslaagd, maar ons werk zit er nog niet op. We maken de compromis op en begeleiden je tot bij de akte, zelfs het opnemen van de meterstanden nemen we voor onze rekening.

Arrow right

Vastgoed Zebra, zwart op wit

Zebrara… ontdek de waarde van jouw vastgoed

Ik had graag: