Tevreden klanten

Tevreden klanten

Heel tevreden over de afhandeling voor de aankoop van ons appartement. Vriendelijk, Professionele aanpak, heel vlotte en duidelijke communicatie (ook na de kantooruren) Een dikke pluim voor het team. Doe zo verder

Pascal Christiaens

Wat een fijne ervaring met Vastgoed Zebra. Ons huis is super vlot verkocht! :) Alleen maar lovende woorden voor de makelaar. Jonge gasten die heel hard werken. Heel bereikbaar voor de vele vragen die een verkoop met zich meebrengt. Bedankt aan jullie allen!

Julie Dekimpe

Boven alle verwachtingen!

Ik heb mijn huis verkocht via Vastgoed Zebra in oktober 2022 en ik ben zeer tevreden. Verkoop is zeer vlot gegaan, namelijk in een week, en precies voor de prijs dat ik wou.
Ik geef 10 op 10 voor de organisatie en professionaliteit. Tijdens verkoop moest ik aan niets denken, David en zijn team hebben alles voor mij geregeld. Ik raad iedereen het zeer betrouwbare vastgoedkantoor Vastgoed Zebra aan!

Maria Dukhopelnikova

Vastgoed Zebra verzorgde de verkoop van ons ouderlijk huis. Alles verliep zoals we het gedroomd hadden. Al van bij het eerste contact met Mathias voelden we ons op ons gemak en waren we vol vertrouwen. We kregen een duidelijke kijk op de mogelijkheden en konden vrijblijvend een keuze maken en mee beslissen in alle stappen van de verkoop. De uitleg was steeds zeer professioneel, maar er was ook altijd de persoonlijke toets waarbij rekening werd gehouden met onze eigen bekommernissen en wensen. Wij kunnen Mathias en zijn team dus zeker aanraden!

Geert De Loof

We zijn heel blij dat we voor Zebra gekozen hebben!
Jong, dynamisch met een groot hart voor het vak!
Vanaf het kennismakingsgesprek hadden we er meteen een goed gevoel bij.
Doorheen het traject heb je een hele goede, duidelijke en vlotte communicatie en je bent er heel goed bij betrokken. Je kan er altijd terecht met vragen en die worden altijd snel beantwoord.
We zijn heel tevreden en raden ze dan ook zeker aan! Bedankt Mathias en team Zebra!

Celien Casteleyn

Ik verhuur mijn pand met vastgoed Zebra en waw wat een service! Alles wordt van A tot Z opgevolgd en correct uitgevoerd. Wij worden ook telkens goed op de hoogte gehouden van elke stap. Dikke pluim hiervoor voor Michelle! Bedankt voor de vlotte en vriendelijke service.

Valentine Keereman

Niets dan lof voor de aangename, professionele en vlotte aanpak van Zebra, zeer bereikbaar, zeer transparant en zeer vriendelijk; dank je wel! Een verademing in deze tijd waar net bereikbaarheid en transparantie een beetje zoek zijn …

Fabie Vervaele

Luisteren naar de wensen en de noden van de klanten. Zeer klantvriendelijk en aangename mensen die Zebra's.

Lisa De Ceunick

Super service, altijd bereikbaar en to the point. Zeker een aanrader als je iets wilt verhuren of verkopen.

Sebastien Vens

Grote aanrader! Super sympathieke mensen en goede service! Bedankt Michelle, David en de rest van het team!

Evy Noppe

Dank u wel voor ons een prachtig appartement aan te bieden alles was top top in orde voor alles wat we moesten doen brachten jullie ons op de hoogte jullie zijn een top team ik zou iedereen vastgoedzebra aanraden en Michelle je ben een top meid dank voor alles ik ben favoriet van jullie dikke mersiekes

Groetjes James en Stientje en natuurlijk Charlotje ?

Stientje

Zeer vlotte samenwerking bij de verkoop van ons huis na de scheiding. Vastgoed Zebra is zeer correct, volledig en discreet te werk gegaan. We konden steeds bij hen terecht, geen vraag was hen teveel. Niets dan lof! Hierbij sluit ik voor mezelf een hoofdstuk af en hoop ik dat elkeen zijn weg zal vinden.

Veel succes met de zaken, maar met jullie professionaliteit zal dat absoluut geen probleem zijn, daar ben ik van overtuigd!

Charlotte Jacques

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Fried’l Lugghe

Correcte waardebepaling, duidelijk advies, snel en vlot geholpen. Een aanrader.

Lander Vanderstraeten-Sintobin

Zeer tevreden over de samenwerking met Zebra, zowel op vlak van huur als verkoop. De waardebepaling gebeurt zeer professioneel. Er werd ook gezorgd voor een partij die instaat voor een op maat financiering van de koper. Een pareltje in deze 'quite crowded' sector.

Peter Poppe

Bedankt Mathias! Wij zijn uiterst tevreden over de professionele, spontane, persoonlijke en vriendelijke service van Vastgoed Zebra.

Naast het verkopen van ons huis kochten wij ook onze nieuwe woning aan bij Mathias. Hij luisterde goed naar onze wensen en vond onze droomwoning.

Met al onze vragen en op eender welk tijdstip van de dag konden we bij hem terecht. Well done!

Daphne Vandecasteele

Alleen maar lovende woorden voor Vastgoed Zebra! Aan iedereen aan te raden! Professionele en kwalitatieve service. Staan je bij met raad en daad :) TOP!

Lore Pattyn

Met David afgesproken voor de verkoop van ons huis. We kregen een uitgebreid en duidelijk schattingsverslag & uitleg voor de aanvraag van alle documenten! Alles is perfect gelopen, topcommunicatie en goede opvolging. 200% aan te raden!! Doe zo voort!

Jonathan Vandewalle

Enkel maar lof voor het team van Vastgoed Zebra! Mathias en Bert zijn kraks in hun vak. Zelf 's avonds laat beantwoorden ze nog uw vragen of komen ze nog eens langs. Niets is hen teveel. Mijn woning was na eerste bezoekmoment verkocht! Correct en professionele mensen. Een aanrader!

Evelien

vastgoed verkopen

Topervaring! David van Vastgoed Zebra verkocht ons huis na de eerste bezoekdag. We zijn uitermate tevreden over zijn professionalisme en service. David beschikt over een uitmuntende markt- en dossierkennis, is zeer betrokken, voert consequent alle acties uit binnen de afgesproken tijdlijn en schept eerlijke en correcte verwachtingen. Daarnaast beschikt hij over een ruime portie aan empathie en begrip. Alles verloopt steeds met de glimlach. Vooral deze combinatie dynamisch en menselijk is fantastisch. Een dikke pluim, want dit is niet overal zo.

Keep up the good work Zebra!

Charlotte Vanpeteghem

Vastgoed Zebra verzorgde de verkoop van ons ouderlijk huis. Alles verliep zoals we het gedroomd hadden. Al van bij het eerste contact met Mathias voelden we ons op ons gemak en waren we vol vertrouwen. We kregen een duidelijke kijk op de mogelijkheden en konden vrijblijvend een keuze maken en mee beslissen in alle stappen van de verkoop. De uitleg was steeds zeer professioneel, maar er was ook altijd de persoonlijke toets waarbij rekening werd gehouden met onze eigen bekommernissen en wensen. Wij kunnen Mathias en zijn team dus zeker aanraden!

Annemie

Diķke dikke merci aan David !! en team Zebra voor de vlotte verkoop en de professionele werk! Tof team super vriendelijk en zeer betrouwbaar!! Zeker aanrader!!

David

Na meer dan 2 jaar zoeken heb ik een huis gevonden met de hulp van Mathias! Enkel lof voor Vastgoed Zebra: vlotte communicatie, correct en snel in feedback, houdt woord en geeft je de mogelijkheid om een woning op een aangename manier te bezichtigen. Ik kan ze enkel maar aanraden!

Nogmaals dank!

Liesbeth

Top vastgoed! Zeker aan te bevelen!

Robin

Heel vriendelijk, professioneel, gedreven en correct. Een fijne ervaring om mee te werken, een echte aanrader!

Dries

Bedankt, David en je team voor deze topervaring! Ik steek heel graag wat verdiende pluimen op jullie hoed voor professionele aanpak, snelle service, correcte en eerlijke communicatie en de persoonlijke aanpak en begeleiding! Dankzij jullie verhuurden we in no time (2 weken) een huis. Dikke chapeau!

Lindsay

Een gedreven makelaar die het werk zeker niet schuwt. Hij is een goede communicator en speelt direct op de bal. Kortom… hij is zijn geld waard!

Anne

Super goede hulp gekregen van beide heren! Zo kon ik, als student vastgoed, mijn opdracht met succes afronden! Top team

Louise

Bij het zoeken naar ons huisje zijn we heel goed ontvangen geweest bij Vastgoed zebra, met in het bijzonder door Mathias Jonckheere. Super bedankt om ons zo goed te helpen en om al onze vragen te beantwoorden en de vele tijd die je er in stak en over alles heel eerlijk bent. Super tevreden van al je werk. Toppie.

Nog veel succes in de toekomst met heel veel tevreden mensen. Dus voor een woning groot of klein moet je bij Vastgoed Zebra zijn. Dank u wel voor alles.

Stefanie

Zeer tevreden van de geleverde service. David is een uiterst vlotte jongeman.

Gilles

David, bedankt voor een zeer aangename ervaring, een professionele aanpak met een persoonlijke toets, top ?

Jessica

Bekwame, spontane en zeer gastvrije makelaars met hun hart op de juiste plaats. Staan steeds voor je klaar met goede kennis van zaken en volgens jouw behoefte en mogelijkheden!

Saar

Zeker een aanrader! Jonge en dynamische team die klaar staat voor u te helpen bij je zoektocht naar een huis/appartement te huur/koop/verkoop?????

Sandrine

Alleen maar lovende woorden voor Vastgoed Zebra! Zeker niet twijfelen om met hen in zee te gaan. Een professionele en hartelijke samenwerking!

Lore

Top immo! Alles wat je zoekt in een immokantoor! Een grondige en realistische schatting.
Duidelijke communicatie en steeds bereikbaar. Goede opvolging en een breed netwerk (voor aanvragen over van alles en nog wat). Aan te bevelen aan iedereen die zijn woning wil verkopen/verhuren zonder zorgen! Absolute toppers!

Jona

Hele vlotte samenwerking met Vastgoed Zebra. Ze zijn ook heel eerlijk over de mogelijkheden en de verwachting. Wanneer er minder respons kwam, zochten ze oplossingen om meer mensen te kunnen bereiken. Ze houden je ook voortdurend op de hoogte van de evolutie en de stappen dat ze gaan ondernemen. Ook na de verhuring vlotte afhandeling van het dossier.

Kortom,  een echte aanrader om mee samen te werken.

Heidi

Zeer vriendelijk, zeker een aanrader!

Jochim

In een sector waar er reeds zoveel makelaars zijn, maken zij echt het verschil met hun vriendelijkheid, vertrouwelijkheid en service! Doe zo voort ??

Valentine

Zeer vriendelijke mensen. Zijn niet opdringerig.
Maken een eerlijke prijs. Hebben een huis voor ons verkocht in nog geen twee weken.

Guy

Wij zijn zeer tevreden over Vastgoed Zebra! Jullie zijn een heel gedreven en enthousiast team!! Dankzij jullie is ons huis binnen de 2 weken verkocht door een correcte schatting! Bij elk bezoek kregen we een eerlijke en professionele feedback. Hartelijk dank voor de aangename samenwerking! Wij raden jullie 100% aan voor het verkopen van woningen!

Steffi

Super immokantoor!!! Heel gemotiveerde jonge gasten! Zetten zich voor 200% in zowel voor de verkopers als voor de kopers. In 1 week tijd alles rond en succesvol huis verkocht, heel dikke proficiat!!! en verder nog veel succes!!!

Jeffie

Super ervaring gehad met Vastgoed Zebra! David stond ons altijd bij met raad en daad wanneer we dat nodig hadden. Alles werd in goede banen geleid naar een vlotte verkoop van onze woning in minder dan een week tijd! Een echte aanrader voor wie wil kopen of verkopen!!

Sven

Mijn vriendin en ik bezochten een woning met Mathias Jonckheere van Vastgoed Zebra.
Na een aangenaam en enthousiast onthaal hebben we een uitgebreide rondleiding gehad waarbij al de verschillende aspecten van het huis aan bod kwamen. We kregen bij alle ruimtes goed onderbouwde en eerlijke feedback en houden een heel goed gevoel over aan het bezoek. Een topper in zijn vak die begaan is met zijn klanten!

Vincent 

Wij hebben onze woning met succes verkocht via Vastgoed Zebra. Mathias neemt de tijd om al je vragen en onduidelijkheden te verduidelijken, is altijd bereikbaar en is een vlotte verkoper. Hij is oprecht geïnteresseerd in je project en probeert altijd mee te denken. Bedankt Mathias!

Evi

Superteam Zebra! Dank voor de vlotte begeleiding voor verkoop van ons huis. De samenwerking is top! Altijd eerlijks en vriendelijk. Niet twijfelen, kies Zebra. Nog veel succes verder David & Mathias!

Caroline

Het totaalpakket, ten eerste super vriendelijk, heel professioneel, maken heel grondig een schatting op en nemen ook de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Een hele vlotte bediening, gewoon super! Kan het niet anders beschrijven. Wil je iets huren, verhuren, kopen of verkopen dan moet je bij Vastgoed Zebra zijn!

Vanessa

Bedankt Mathias! Wij zijn uiterst tevreden over de professionele, spontane, persoonlijke en vriendelijke service van Vastgoed Zebra. Naast het verkopen van ons huis kochten wij ook onze nieuwe woning aan bij Mathias. Hij luisterde goed naar onze wensen en vond onze droomwoning. Met al onze vragen en op eender welk tijdstip van de dag konden we bij hem terecht. Well done!

Familie De Keyser

Het is fijn zaken doen met deze firma, duidelijke afspraken die perfect nageleefd worden. Communicatie verloopt héél spontaan, vlotte service! Chapeau Mathias voor uw topprestatie!

D. Duyck

Zeer positieve ervaring in de contacten met Vastgoed Zebra. Een duidelijke en volledige communicatie in verband met het verkoopproces, gevolgd door een realistische en goed onderbouwde waardebepaling van de woning. Professionele benadering en aangename contacten. Een absolute aanrader!

Familie Debu