Verhuren begint bij een goede verstandhouding

Het verhuren van een huis of appartement vraagt heel wat kennis. Kennis van de markt, de regio, de wetgeving, … maar vooral ook mensenkennis. Empathie. Bij Vastgoed Zebra zijn we op zoek naar de juiste klik. Tussen huurder en pand. Tussen verhuurder en huurder. En tussen verhuurder en bemiddelaar. 

Kennis van jouw regio

Aan de hand van een plaatsbezoek verzamelen wij alle nodige informatie om een deskundige inschatting van de huurprijs op te maken. Wij houden rekening met vergelijkingspunten, oppervlakte, ligging, oriëntatie, … en uiteraard onze kennis van je regio. Daarna komen we onze inzichten mondeling toelichten en beantwoorden we graag al je vragen. 

Verhuren in 1 - 2 - 3 - 4

1

Kennismaking: een vlotte verhuur begint met een goed verhuurdossier. We maken kennis met jou als verhuurder en verzamelen alle nodige informatie.

Arrow right

2

In the spotlightwe geven jouw eigendom alle kansen om te schitteren. We maken foto's van jouw pand om het eigendom zo goed mogelijk te presenteren aan potentiële huurders. Je blijft steeds 100 % betrokken.

 

Arrow right

3

Beestige bezoeken: Tijdens de bezoeken nodigen we potentiële huurders uit om écht wild te worden van jouw pand. 

Arrow right

4

Verhuurd!? Super! Wij stellen het huurcontract op en maken werk van de plaatsbeschrijving, waarborg en andere administratieve taken. Ook doorheen de jaren van verhuur blijven we beschikbaar voor advies.  

Arrow right

Vastgoed Zebra, zwart op wit

Contacteer ons

Ik had graag: